СТМ ПЛЮС

Трудова медицина. Всички видове измервания под акредитация. Помощ при внедряване на ISO 9001-2015 и IS 45001 - новия стандарт по безопасност и здраве при работа. Трудово правни консултации за работодатели.

СТМ-ПЛЮС ООД Ви предлага:

  • трудова медицина - всичко, изискващо се от работодателя като обучения по ЗБУТ, РД 07-2 (наредба за инструктажи), оказване на първа долекарска помощ, други видове специализирани обучения
  • профилактични медицински прегледи - както при Вас на място, така и в собствен медицински център - интернист (вътрешни болести), невролог, очен лекар с авторефрактометър с кератометър, ехографска комплексна диагностика на щитовидна жлеза, млечни жлези за дами и простатна жлеза за господа, коремни органи и бъбреци/пикочен мехур
  • трудово правни консултации за работодатели, консултации за работно облекло и лични предпазни средства и при застраховане на персонала
  • помощ при внедряване на ISO 9001-2015 и IS 45001 - новия стандарт по безопасност и здраве при работа

Осигуряваме следните възможности за всички видове измервания под акредитация на:

  • Микроклимат - температура, скорост на движение на въздуха и относителна влажност
  • Осветеност - включително и за ЛЕД осветителни тела
  • Шум - в офисна и работна среда
  • Вентилация
  • Топлинно натоварване - индекс на топлинно натоварване WBGT
  • Въглероден диоксид - включително и станции за измерването му в сгради
  • Нейонизиращи електромагнитни лъчения
  • Импеданс - вътрешният кръг контакти (контур фаза-защитен проводник)
  • Защитно заземяване
  • Мълниезащита
  • Термографска камера за обследване на елекротабла - особено полезна при възможност за нагряване
  • Дефектнотокова защита
  • Съпротивление на изолацията

Работим активно на територията на град София и Софийска област и покриваме обекти на наши клиенти в цялата страна. В момента сме водеща консултанска компания в сферата на трудовата медицина, здравословните и безопасни условия на труд и обученията по безопасност и здраве.

Регистрационен номер от Министерство на здравеопазването – 077 -2 от 10.10.2013 г. Регистрационен номер от Главна инспекция по труда – Дирекция “Областна инспекция по труда – София-град” - №41 от 12.11.1999г - за извършване на Обучение на Комитетите/Групите по условия на труд. Сертифицирани сме по ISO 9001-2015 като трудова медицина и по ISO 170200-2012 като орган за контрол за измерванията. Фирмата притежава удостоверение за администратор на лични данни №0032629 от 22.12.2006г, издадено от Комисията за защита на лични данни.

Предлагаме напълно автоматични дефибрилатори - говорещи на български език (за непрофесионалисти), както и станция за измерване на въглероден диоксид - за работа в помещения (на закрито).

Комплексният ни подход обединява стратегически анализ на потребностите, реализиране на договорените услуги и предоставяне на работодателя на модерни проекти за решения с доказано качество.

Предлагаме и изпълнение на отделни услуги без подписване на комплексен договор.

За връзка към нас:
София, жк Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15А, Бизнесцентър, ет. 1, офис 2; 
Телефон +359 888 850 396/ 02 868 05 11
E-Mail: [email protected]



Мнения

Напиши мнение за СТМ ПЛЮС (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТМ ПЛЮС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Калинка Петрова 22 Jul 2015 12:27

Много добре работим със СТМ плюс. Извършват ни в момента замервания на работната среда. Чудесна организация и високо ниво на експертност. Помагат ни и с консултации, така че заедно да подобрим условията и безопасността на труда.

Иван Георгиев 10 May 2014 12:15

Доволен клиент

Доволни сме от услугите на фирма СТМ ПЛЮС.Посетиха обекта и извършиха компететни замервания.Направиха и консултация.

Д-Р ТОДОР ИВАНОВ 24 Oct 2013 13:35

СЪРДЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ

КЪМ ВСИЧКИ ИЗРАЗИЛИ МНЕНИЯ ЗА НАШАТА РАБОТА - НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА, ДАЛИ СА ПОЗИТИВНИ ИЛИ С ОТРИЦАТЕЛЕН ЗНАК. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСПЕШНИ!

Атанас Зайков 23 Oct 2013 14:51

действат коректно и бързо

добри професионалисти и комплексни като решения

ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ 08 Feb 2013 11:20

Коректност и партньорство

От няколко години работим заедно и съм доволен както от съвместната работа, така и от помоща при реализирането на европейски проект за нашата фирма. Пожелавам успех

качество и коректност

само това мога да кажа за тези хора. дори в неделя управителя ми помогна като го питах и беше много отзивчив. продължаваме да работим

Боряна Пенчева 22 Nov 2011 11:18

отзивчивост

Потърсих ги през интернет и в момент, в който бях доста изнервена ми помогнаха и вече четири години работя с тях. Не съм очаквала че могат да ми бъдат полезни и като правни консултанти но се справиха блестящо за което мога да ги поздравя! Изключителни прожфесионалисти са, което е рядкос в днешно време - поздравления

СВЕТЛАНА ЛЕЧЕВА 12 Jul 2011 17:44

страхотен екип от професионалисти

Работя с екипа на "СТМ-ПЛЮС" от 2003 година до момента. Знам че винаги и за всичко мога да разчитам на тях. АКУРАТНИ, ИНФОРМИРАНИ, КОМПЕТЕНТНИ, ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ. Винаги са на разположение и в услуга на своите клиенти. СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЕКИПА.

относно услугите

попаднах случайно чрез интернет и ми направи впечатление, че въпреки че сме малка фирма от 5 човека ми обърнаха достатъчно внимание. Предупредиха ме, че работят професионално но накрая се изненадах от това, че на други места ми поискаха по-висока сума от тях - те посетиха обекта, организираха измервания и всичко останало и цената пак беше по-ниска. Доволен съм от отношението и професионално свършената работа.

Георги Стоянов 29 Jun 2011 21:48

рофесионално и коректно обслужване

Екип от професионалисти, много коректни точни в отношението си към нас - клиентите. Имат ясни правила, метод и стил на работа. Цените са нормални за качеството. Желая им много успехи в тези трудни времена.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.